Intre Strada Prelungirea Ghencea si Sos. Alexandriei, la numai 7 km de centrul Bucurestiului
+40 751 02.05.56 andrei.istrate@ambasador.ro

Amplasament

Amplasament Ambasador Residence

Localizat in partea de Sud-Vest a Bucurestiului, AMBASADOR RESIDENCE se afla amplasat in imediata apropiere a Cartierului Prelungirea Ghencea, intr-o zona rezidentiala recent dezvoltata.

AMBASADOR RESIDENCE este proiectul rezidential cel mai apropiat de centrul Bucurestiului, la o distanta de numai 7 km de Palatul Parlamentului, la 500 m de Sectorul 5, la o distanta de1,5 km de Centura, in interiorul inelului si la 500 m de noul mall care se va construi in cartierul Prelungirea Ghencea.

Utilitatile (apa, gazul si curentul electric) deservesc fiecare lot de teren din ansamblul complexului. Apa potabila provine din putul de 140m adancime si care deserveste exclusiv complexul. De asemenea au fost investiti peste 150.000 euro in postul trafo care este legat la media orasului astfel incat nu exista pene de current. In interiorul ansamblului este un drum de servitute lat de 9m care faciliteaza usor accesul catre locuinta dumneavoastra. Accesul in ansamblul residential se face pe doua porti mari actionate cu ajutorul propriului telefon mobil.

Accesul catre AMBASADOR RESIDENCE se poate realiza usor fie prin Prelungirea Ghencea( la aprox. 700 m) , fie prin Sos. Alexandriei (la aprox . 300 m) , pe un drum de 4 benzi de circulatie recent modernizat.

In zona Soseaua Alexandriei circula autobuzele 407(face legatura zona Unirii ) si 439(face legatura cu Piata Obor)plus cursele maxi-taxi care merg catre toate zonele din Bucuresti.
In zona Prelungirea Ghencea circula autobuzele 368 (face legatura zona Piata Romana), 105 (face legatura zona Gara de Nord), 173 (face legatura zona Eroii Revolutiei), 168 (face legatura zona Piata Romana), 385 (face legatura zona Piata Unirii) si troleibuzele 69 (face legatura zona Baicului), 71(face legatura zona Gara de Nord).

Timpul necesar pentru a ajunge cu masina la Palatul Parlamentului nu depaseste 20 de minute la orele de varf.

Adresa proiectului AMBASADOR RESIDENCE : intre Strada Safirului si Strada Diamantului (se afla in zona de vile dintre Strada Prelungirea Ghencea si Sos. Alexandriei).

12 km · Aeroport ; 9 km · Gara de Nord ; 7 km · Palatul Parlamentului ; 7 km · Opera Romana ; 5 km · Spitalul Panduri ; 4 km · Carrefour Militari ; 4 km · Plaza Romania ; 1,5 km · Stadionul Steaua